Selectează o Pagină

Sesiuni E-Postere

CARDIOGAL 2023

1. Am ales tipul de prezentare orală, dar rezumatul meu a fost programat sub forma de poster?

Toate rezumatele înscrise vor fi evaluate fără identificarea autorilor de către membrii Comitetului Științific al manifestării. Selecția finală va fi făcută de Comitetul Științific, care va determina formatul, ziua și ora prezentării pentru fiecare rezumat. Rezumatele acceptate în cadrul manifestării, dar care nu se vor regăsi în programul științific, vor fi programate ca E-Poster. Fiecare autor care se va încadra în această categorie va primi pe mail o notificare în prima decadă a lunii septembrie 2023. 

2. Cum va avea loc prezentarea E-Posterului?

Se vor organiza sesiuni de E-Postere cu un timp de prezentare de 5-7 minute. Data și ora, respectiv ordinea de prezentare vor fi comunicate în timp util de către organizatori.

Toate E-Posterele vor fi prezentate în limba română. Unul dintre coautori trebuie să ia parte la manifestare pentru a realiza prezentarea. Ȋn cazul în care apar probleme în posibilitatea respectării acestor instrucțiuni, un email către organizatori la adresa contact@focusevent.ro trebuie transmis pentru a informa asupra acestor aspecte.

 

3. Există lucruri de care trebuie să țin cont la realizarea E-Posterului?

Da! Te rugăm să trimiți macheta E-Posterului în format JPEG, orientare portret, dimensiune L1080 x H1920 pixeli la adresa contact@focusevent.ro.

 

4. Până când pot trimite E-Posterul?

Macheta E-Posterului va trebui trebui transmisă până la data de 22 septembrie 2023 pe adresa de mail indicată!